Valldaura, reempren les activitats ordinàries del nou curs - Club Valldaura

Aquest dimarts, 16 de setembre, el Club Valldaura ha iniciat les activitats del nou curs escolar 2014-2015.Les activitats tindran lloc de dimarts a divendres, des de la sis fins les vuit de la tarda. Com ja és costum a Valldaura, l'activitat principal és l'estudi dirigit, que ocuparà la primera franja horària. Aquest curs, els pares dels socis continuaran rebent l'informe sobre l'estudi diari dels seus fills.

Un cop finalitzat l'estudi, hi hauran la resta d'activitats: tennis els dimarts; escacs, màgia i multiesports, els dimecres; música, informàtica i art, els dijous; i entrenament esportiu al camp del Xipreret els divendres.

Algunes de les activitats es faran per nivells, i d'altres seran rotatives.

Valldaura, reempren les activitats ordinàries del nou curs - Club ValldauraTambé repetirem l'activitat de pesca, que tant d'èxit va tenir el curs passat.
Els caps de setmana tindrem activitats, tant pels nois com per les famílies.

De tot això us informarem més detingudament durant la festa d'inici de curs que hem programat pel proper 4 d'octubre.

Recordeu la conveniència d'omplir el més aviat possible la butlleta de soci, per tal de facilitar una bona organització, i també contribuir al manteniment de les despeses del Club. I que podeu convidar a amics i coneguts que vulguin gaudir de la nostra oferta, ja que els ajudarà, de bon segur, a transformar les estones d'oci en una alegre i intensa educació. de ajudin a transformar les estones d'oci en una alegre i intensa educació.