<<  Febrer 2020  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Butlletí electrònic Valldaura

Subscriu't!
Política de protecció de dades

Què és Valldaura

Què és Valldaura?

Terrassa del Club ValldauraValldaura ofereix a les famílies un lloc on els fills puguin realitzar, juntament amb els seus amics, un conjunt d'activitats extraescolars, que els ajudin a transformar les estones d'oci en una alegre i intensa educació. Estudi dirigit, idiomes, cultura, esport, ciències i noves tecnologies, aficions...Una continuïtat per a la formació que reben els fills a la família i al col·legi.

No es res més que això: que els nois arribin a casa, després d'una tarda a Valldaura, contents, una mica millors i amb els deures ben fets. Que aprenguin a treballar bé, adquirint hàbits.

Tant els pares com el fills poden participar d'activitats de formació cristiana. Aquesta formació espiritual està encomanada a la Prelatura del Opus Dei.

Pensant en les famílies

Valldaura és una iniciativa dels pares i les mares: és lògic que hi hagi també activitats per a ells: una reunió de pares d'un curs determinat per tractar aspectes educatius propis d'aquella edat, un recés per a pares, xerrades, conferències, videofòrums... Totes aquestes activitats s'anuncien amb temps i els pares en reben informació a través de carta.

 

Objectius educatius

Valldaura és un centre educatiu d’activitats extraescolars i del lleure. Com a centre educatiu té uns objectius precisos concretats en el projecte educatiu de Valldaura. El que es pretén és:

 • Ajudar els pares a desenvolupar en els seus fills valors i hàbits com: laboriositat, lleialtat, fortalesa, optimisme, sinceritat, amistat, solidaritat, ordre, alegria, generositat.

 • Col·laborar amb els pares en la formació cristiana del fills, ensenyant-los a tractar Déu com a Pare, i a formar-se una recta consciència moral.

Terrassa del Club ValldauraProjecte educatiu del Club
 • L’estudi, tant pel que fa al mètode com als hàbits de treball i les virtuts que l’envolten: laboriositat, ordre...

 • La solidaritat, concretada en diverses activitats assistencials, d’ajuda als més necessitats.

 • La formació cristiana, integrada a la vida ordinària i viscuda de manera pràctica i personal.

 • La cultura, a partir d’activitats com el teatre, la música, la lectura...

 • El temps de lleure, que s’ha d’aprofitar positivament, amb l’esport, excursions, els jocs...

Aquest Projecte es duu a terme amb diversos mitjans, que es concreten, en alguns casos, en programes específics, com el Programa d’Estudi.

 

Normes de convivència i protecció de menors de l'Associació Club Valldaura

L'Associació Club Valldaura disposa d'unes Normes de convivència i protecció de menors, aprovades per la seva Junta Directiva, i a disposició de qui vulgui consultar-les. El contingut d'aquestes normes s'inspira en la normativa que s'esmenta a continuació:

 • Convenció de Drets del Nen, de Nacions Unides, de 20 de novembre de 1989 (ratificada per Espanya el 30 novembre 1990).
 • Carta Europea dels Drets del Nen de 1992 (aprovada pel Parlament Europeu mitjançant resolució a 3-0172/92, DOTZE número C241. de 21 de setembre de 1992)
 • Llei Orgànica 1/1996, de 15 gener de Protecció Jurídica del Menor.
 • Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i oportunitats de la infància i l'adolescència.
 • Llei 33/2010, de 1 d'octubre, de polítiques de joventut.