Divendres 19 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2014 - Club Valldaura

 

Ja som al Nadal, les festes més entranyables i familiars de l'any. Com ja sabeu, a Valldaura ens agrada viure el Nadal en família. Per això, ja és tradicional en el nostre Club l'organització d'activitats que ajudin als nostres socis i amics, i a les seves famílies, a preparar i gaudir d'aquestes importants dates.

 

 

Divendres 19 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2014 - Club ValldauraEntre aquestes activitats no pot faltar la Festa de Nadal del Club. Els nois porten ja algun temps preparant-la, per tal de que en gaudiu d'una estona agradable i divertida. És, a més a més, una magnífica ocasió de trobada de les famílies i dels socis. Per aquest any, també hem volgut mantenir el caire més teatral que ja van tenir les festes dels Nadals passats. Per això, la celebració consistirà en la representació de quatre petites obres.

 

Divendres 19 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2014 - Club ValldauraAixí, la primera actuació, serà la dels socis de 4t, 5è, 6è Pri, 1r i 2n d’Eso, que representaran dues obres breus: “Filmem una pel·lícula” i “El ciclista”.

 

A continuació la segona actuació anirà a càrrec dels majors del Club, els socis de 3r i 4t ESO i 1r i 2n Batx, que ens entretindran amb una adptació de la coneguda obra "El sopar dels idiotes".

 

Per finalitzar hi haurà una breu actuació dels socis de batxillerat, que representaran un sketch anomenat "Ben-hur"

 

Divendres 19 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2014 - Club ValldauraLa Festa de Nadal finalitzarà menjant una mica de torrons, moment en el que podrem aprofitar per desitjar-nos un Bon Nadal.

 

Hem pensat que pel berenar cada família porti una mica. Per coordinar-ho podeu trucar a Conchi Castro (93 805 28 68).

 

Com sempre, podeu convidar famílies que puguin estar interessades en conèixer el Club.

 

Us hi esperem a tots!

 

 

Descarregar la carta d'invitació a la Festa de Nadal Club Valldaura 2014

 

Festa de Nadal 2014 Club Valldaura

Divendre, 19 de desembre de 2014

Horari:
  • 18:00 h: “Filmem una pel·lícula” i “El ciclista”(4t, 5è, 6è Pri, 1r i 2n d’Eso).
  • 18:20 h: “El sopar dels idiotes” (3r i 4t d’Eso i Batxillerat).
  • 18:50 h: "Ben-hur" (Batxillerat).
  • 19:00 h: Berenar.