Des del Comitè de gestió del Club Valldaura hem preparat, amb molta il·lusió, un seguit de plans familiars per preparar, celebrar i gaudir d'aquest Nadal de 2014, que ja tenim tant a sobre.

 

Divendres 19 de desembre, Festa de Nadal a Valldaura 2014 - Club ValldauraEl primer dels plans que us oferim és la Festa de Nadal, que tindrà lloc, si Déu vol, divendres 19, a les sis de la tarda. Els socis i amics de Valldaura han preparar, amb esforç i dedicació, unes petites obres de teatre, que esperem us facin passar una bona estoma. Finalitzada la Festa, farem una mica de berenar, que aprofitarem per desitjar-nos entre tots un bon Nadal.

 

 

 

VI Concurs de Pessebres On Line Club Valldaura Nadal 2014El segon dels plans, és el ja tradicional Concurs de Pessebres. Aquesta és la sisena edició d'aquest concurs amb el que volem mantenir viu el bonic costum del Pessebre.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.valldaura.org/images/stories/web/2014-2015/Cantada_nadales_2014.jpgTambé volem que la solidaritat estigui al mig de les nostres celebracions en record del naixement del Nen Jesús. Per això us proposem, novament, anar a cantar Nadales a l'Asil del Sant Crist d'Igualada. Les famílies que han participat en aquesta activitat en anys anteriors han quedat molt contentes. Portar l'alegria del Nadal a persones que poden estar soles, és una bonica forma de celebrar aquestes festes.

 

 

Viu la Nit de Nadal a Valldaura (24/12/2014) - Club ValldauraEl colofó d'aquests plans familiars no pot ésser altre que que la celebració de la Nit de Nadal, que us convidem a fer participant en la Santa Missa que es celebrarà a l'Oratori del Club Valldaura a la mitja nit del dia 24 de desembre. Desprès farem una mica de Ressopó i cantada de Nadales.

 

 

 

 

 

Des d'aquí us convidem a participar en totes aquests plans familiars que, de ben segur, us ajudaran a viure aquestes festes amb joia i sentit cristià.